Massage is meer dan alleen een weldaad voor lichaam en geest. Het leert je ook bewust te zijn van de signalen die
je lichaam geeft. En met dat bewustzijn kun je aan je eigen gezondheid werken. Op tijd reageren wanneer je merkt
dat je een signaaltje krijgt. En er voor zorgen dat je lekker in je vel blijft zitten. Een regelmatige massage is dus
een noodzakelijk cadeautje aan jezelf. Een ontmoeting met je zelf. Een boost voor je gezondheid. Heerlijk
ontspannen in een warme omgeving – een moment helemaal voor jou….

Ik ben opgeleid als Wellnessmasseur.

De term Wellnessmassage komt voort uit het feit dat deze massage er is om het welbevinden van mensen te verbeteren. Al voordat de jaartelling begon maakte men gebruik van massages. Wellness massages zijn er zowel om lichamelijke klachten te verhelpen en te voorkomen als om te helpen ontspannen en te genieten. De massages worden gegeven met verwarmde amandelolie. Hierbij kunnen gehele lichaamsmassage’s of deelmassage’s gegeven worden. In overleg kan de massage naar persoonlijke wensen of bepaalde klachten worden aangepast.

Goed om te weten:

Voorafgaand aan de massage vind een anamnese plaats. Dit is een kort gesprekje waarin we wensen, eventuele knelpunten en klachten bespreken zodat ik weet waar ik rekening mee mag houden.

Mijn massages zijn alleen bedoeld voor vrouwen. Ik werk met 100% natuurlijke en dierproefvrije producten. En ik werk alleen op afspraak.

Je bent van harte welkom!

Belangrijk: Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid. Veranderingen die relevant zijn voor een behandeling dienen altijd te worden meegedeeld bij een consult. Bij twijfel is het verstandig je behandelend arts te raadplegen.